Новости

03.02.2020 | Конкурс за педагошка доквалификација

28.01.2020 | ИНФО ДЕНОВИ ЗА СТУДЕНТСКА МОБИЛНОСТ

27.01.2020 | МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ УКЛО И АГЕНЦИЈАТА ЗА НАЦИОНАЛНА БЕЗБЕДНОСТ

22.01.2020 | МОЖНОСТ ЗА УСОВРШУВАЊЕ И ВРАБОТУВАЊЕ ВО ЕВН МАКЕДОНИЈА

20.01.2020 | Конкурсот за избор на Студентски правобранител на УКЛО

13.01.2020 | СРЕДБА СО РЕКТОРОТ НА СОЛУНСКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ

30.12.2019 | На УКЛО избран Претседател на Универзитетското студентско собрание

27.12.2019 | ДОПОЛНИТЕЛЕН КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ ВО АКАДЕМСКАТА 2019/2020 ГОДИНА ЗА ЧЕТВРТ УПИСЕН РОК

24.12.2019 | Одржан Форумот „Родовата перспектива и улогата на жената во реформите на безбедносниот систем“

24.12.2019 | Конкурс за кофинансирање на научни работници

19.12.2019 | Тандеми на магистранди од УГЕНТ и УКЛО

17.12.2019 | Трета меѓународна конференција на Технички факултет-Битола

13.12.2019 | Прва седница на Универзитетското студентско собрание на УКЛО

12.12.2019 | Уште еден настан по повод Патрониот ден на УКЛО

12.12.2019 | Можности за аплицирање на две програми поддржани од Федералното биро за образование и култура при Стејт департментот и администрирани преку Амбасадата на САД

10.12.2019 | Унапредување на соработката со универзитетите во Белград и Загреб

10.12.2019 | Високо признание за проф. д-р Оливер Бачановиќ

10.12.2019 | Грчкиот конзул, г-динот Ракинас, на средба со ректорот Коруновски

06.12.2019 | Одбележување на Патронатот на УКЛО

04.12.2019 | Прелиминарен повик Е+ 2020

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |

Scroll to Top