Новости

14.05.2019 | ФРАНЦУСКИОТ АМБАСАДОР ВО ПОСЕТА НА ЕКОНОМСКИОТ ФАКУЛТЕТ

13.05.2019 | РЕКТОРОТ НА УКЛО ПРИСУСТВУВАШЕ НА ИНАУГУРАЦИЈАТА НА НОВИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ

10.05.2019 | КОНКУРС ЗА ЕСЕИ ОД ОБЛАСТА НА ЕВРОПСКИТЕ ИНТЕГРАЦИИ

10.05.2019 | УКЛО ПО ТРЕТ ПАТ ДОМАЌИН НА СОБИРОТ НА УНИВЕРЗИТЕТИТЕ ОД ДРЖАВАТА

26.04.2019 | КОН ЈУБИЛЕЈОТ 40 години УКЛО

25.04.2019 | ЈАВЕН ОГЛАС за избор на Ректор

24.04.2019 | УКЛО ОДБЕЛЕЖУВА ГОЛЕМ ЈУБИЛЕЈ

19.04.2019 | ОДРЖАН ЧЕТВРТИОТ УКЛО ТРИВИУМ

16.04.2019 | Започна неделата за студентите на УКЛО

11.04.2019 | ПОВИК ЗА ХОРИЗОНТИ

11.04.2019 | ФЕСТИВАЛ НА ФРАНКОФОНСКИ СТУДЕНТИ ОД ЦЕНТРАЛНА И ИСТОЧНА ЕВРОПА

03.04.2019 | ПРВА СРЕДБА МЕЃУ СРЕДНИТЕ УЧИЛИШТА И УКЛО УКЛО НУДИ ИНТЕГРАЛНА ПОДДРШКА ЗА МЛАДИТЕ

28.03.2019 | УКЛО И БИЗНИС СЕКТОРОТ

28.03.2019 | Стипендии за студенти на докторски студии и академски кадар

28.03.2019 | Конкурс за стипендии на француската влада

28.03.2019 | 4 СТИПЕНДИИ ОД КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ за УКЛО

20.03.2019 | КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ СТИПЕНДИЈА ТОМА ФИЛА

19.03.2019 | КОНКУРС УКЛО ТРИВИУМ Натпревар во ораторство

11.03.2019 | ИСКОРИСТЕТЕ ГО ЛЕТОТО КОРИСНО

26.02.2019 | АУФ – Регионална средба за меѓународна соработка

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |

Scroll to Top