Новости

26.02.2019 | ТРЕТ РЕКТОРСКИ ФОРУМ

08.02.2019 | ДОГОВОР ЗА АКАДЕМСКА СОРАБОТКА СО УНИВЕРЗИТЕТОТ ВО САРАЕВО

05.02.2019 | Објавен е Фулбрајт конкурсот за академската 2020/21

04.02.2019 | Чешкиот Амбасадор во посета на УКЛО

31.01.2019 | Меѓународна студентска конференција во Марибор, Словенија

03.01.2019 | Оглас In4Child

14.12.2018 | ПРЕЛИМИНАРЕН ПОВИК Е+ 2019

12.12.2018 | Оглас за работни ангажмани во рамките на проектот Cross4all

05.12.2018 | Пригодно одбележан Патронот на УКЛО

03.12.2018 | Промовирани нови доктори на науки

30.11.2018 | Наградени студенти на Конкурсот за истражувачки труд и есеј

30.11.2018 | Шпанскиот Амбасадор во посета на УКЛО

27.11.2018 | НАПРАВИ ЧЕКОР НАПРЕД!

23.11.2018 | УКЛО ПРОМОЦИЈА Проф. д-р Срѓан ДАРМАНОВИЌ ПОЧЕСЕН ДОКТОР НА НАУКИ

14.11.2018 | Дополнителни конкурси за втор и трет циклус студии на УКЛО

14.11.2018 | ЧЕКОРИМЕ ПО ПАТОТ НА УСПЕХОТ

09.11.2018 | Повик за доделување стипендии од Шпаркасе Банка

26.10.2018 | Оглас за работни ангажмани во рамките на проектот WeCaRe

25.10.2018 | Оглас за работни ангажмани во рамките на проектот In4Child

22.10.2018 | ОДРЖАНА МЕЃУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА „БЕЗБЕДНОСНИ, ПОЛИТИЧКИ И ПРАВНИ ПРЕДИЗВИЦИ НА СОВРЕМЕНИОТ СВЕТ“

| 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |

Scroll to Top