Новости

19.10.2018 | ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ!

10.10.2018 | ГЕРМАНСКИОТ АМБАСАДОР ВО ПОСЕТА НА УКЛО

01.10.2018 | ДОПОЛНИТЕЛЕН КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ ВО ПРВА ГОДИНА НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ - ЧЕТВРТ УПИСЕН РОК

01.10.2018 | Одржан првиот академски час на УКЛО

26.09.2018 | Универзитетски спорт Екипата во мал фудбал-жени од УКЛО, учесник на државен настан

19.09.2018 | АУФ – ГРАНТОВИ ЗА ТРИМЕСЕЧНИ ДОКТОРСКИ И ПОСТДОКТОРСКИ СТИПЕНДИИ

17.09.2018 | ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ СТИПЕНДИИ

14.09.2018 | КОНКУРС за стипендии од ЕВН Македонија

13.09.2018 | ЈАВЕН ПОВИК за студиска посета на НР Кина за студентите од ИКТ факултетите поддржана од компанијата Huawei

11.09.2018 | УКЛО УПИСИ - Конкурс за втор уписен рок

03.09.2018 | Конкурс на Комисијата за хартии од вредност на РМ за научно истражувачки труд и есеј

23.08.2018 | Известување за поставени ПОС терминали

13.08.2018 | Меѓународна младинска конференција во Крушево

10.08.2018 | СТИПЕНДИИ ОД ШВАЈЦАРСКАТА ВЛАДА

07.08.2018 | Дополнување на конкурсите за втор и трет циклус студии

17.07.2018 | Позитивни УКЛО искуства - Бенефитите од успешната пракса за поквалитетни и поуспешни студии

16.07.2018 | УКЛО - најнова членка на Универзитетската Франкофонска агенција

11.07.2018 | Оглас за работни ангажмани во рамките на проектот WeCaRe

11.07.2018 | Оглас за работни ангажмани во рамките на проектот In4Child

11.07.2018 | УСВОЕН СТАТУТОТ НА УКЛО

| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |

Scroll to Top