Новости

04.07.2018 | Конкурс за најдобар Истражувачки труд и Есеј

03.07.2018 | КОНКУРС за доделување 5 стипендии од ЕЛЕМ

26.06.2018 | Студенти од Царинската академија на Руската Федерација во посета на УКЛО

26.06.2018 | Објавени конкурсите за втор и трет циклус студии на УКЛО

08.06.2018 | Меѓународна парламентарна стипендија IPS пет месечен престој во Германскиот Бундестаг во Берлин

08.06.2018 | Повик за учество на првото издание на Регионалниот форум за млади и „зелени вработувања“

01.06.2018 | УКЛО учесник во големата научна Конференција Заштитата на неборците од Македонскиот фронт во Првата светска војна до денес

30.05.2018 | Конкурс за I циклус студии во академската 2018/19

29.05.2018 | Одржан прием по повод успехот на УКЛО на државниот Ораторски натпревар

23.05.2018 | МЕЃУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА „БЕЗБЕДНОСНИ, ПОЛИТИЧКИ И ПРАВНИ ПРЕДИЗВИЦИ НА СОВРЕМЕНИОТ СВЕТ“

10.05.2018 | ГОЛЕМ УСПЕХ ЗА УКЛО НА ДРЖАВНИОТ ОРАТОРСКИ НАТПРЕВАР

03.05.2018 | ПРАКТИЧНО ИСКУСТВО ВО НБРМ ВО ТЕКОТ НА ЛЕТНИТЕ МЕСЕЦИ

03.05.2018 | ЛЕТНА ШКОЛА - БИДИ БАНКАР

02.05.2018 | ПОВИК Програма ERASMUS+ Академска 2018/2019

27.04.2018 | Работно одбележан Денот на УКЛО

26.04.2018 | WIN – WIN Форум на УКЛО

25.04.2018 | ОДРЖАН УКЛО ТРИВИУМ

25.04.2018 | ПРОМОЦИЈА НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ

18.04.2018 | Светска недела на КРЕАТИВНОСТ И ИНОВАТИВНОСТ

18.04.2018 | Чествување - Ден на основање на УКЛО

| 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |

Scroll to Top