Новости

13.04.2018 | Повик за објавување трудови во Хоризонти

30.03.2018 | Повик за меѓународна научна конференција „БЕЗБЕДНОСНИ, ПОЛИТИЧКИ И ПРАВНИ ПРЕДИЗВИЦИ НА СОВРЕМЕНИОТ СВЕТ

27.03.2018 | УКЛО започна постапка за набавка на услуги/експерт за Промоција, комуникација, публицитет и информирање согласно PRAG 2016, во рамките на проектот (SMecoMP)

27.03.2018 | УКЛО започна постапка за набавка на услуги/експерт за развојот на мрежата на Алијансата на знаење за SMecoMP согласно PRAG 2016 во рамките на проектот(SMecoMP)

26.03.2018 | УКЛО започна постапка за набавка на услуги/експерт за мониторинг согласно PRAG 2016, во рамките на проектот (SMecoMP)

23.03.2018 | КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА СТИПЕНДИЈА ОД ФОНДАЦИЈАТА ТОМА ФИЛА

23.03.2018 | УКЛО започна постапка за набавка на услуги/експерт за анализа согласно PRAG 2016, во рамките на проектот (SMecoMP)

22.03.2018 | УКЛО започна постапка за набавка на услуги/експерт за истражување согласно PRAG 2016, во рамките на проектот (SMecoMP)

21.03.2018 | Можност за пријавување на Повици објавени од Национална Агенција за европски образовни програми за ангажирање експерти

19.03.2018 | СТИПЕНДИСКА ПРОГРАМА НА ФОНДАЦИЈАТА КОНРАД АДЕНАУЕР

16.03.2018 | КОНКУРС УКЛО ТРИВИУМ Натпревар во ораторство

14.03.2018 | ЦРНОГОРСКИОТ АМБАСАДОР ВО ПОСЕТА НА УКЛО

13.03.2018 | Академски стипендии за граѓанско општество 2018-2019

13.03.2018 | УКЛО со поддршка на првиот Македонско-Израелски хакатон

08.03.2018 | Трето издание на Регионалната школа за безбедност

22.02.2018 | Продолжен рокот за Конкурсот за доделување на наградата „Гоце Делчев“ за научни книги или дела објавени во 2017 година објавен од страна Министерството за образование и наука

05.02.2018 | НАПРАВИ ЧЕКОР НАПРЕД! Креирај професионална биографија и подготви се за интервју за работа

02.02.2018 | ПОВИК ЗА ПРАКТИКАНСКА РАБОТА ВО ОХРИДСКА БАНКА

26.01.2018 | АМБАСАДОРОТ ЖБОГАР ВО ПОСЕТА НА УСПЕШНИТЕ ПРОЕКТНИ РЕАЛИЗАЦИИ НА УКЛО

12.01.2018 | ОЗВАНИЧЕНА БИЛАТЕРАЛНАТА СОРАБОТКА СО УНИВЕРЗИТЕТОТ „МАЈКА ТЕРЕЗА“ – СКОПЈЕ

| 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |

Scroll to Top