Новости

11.01.2018 | Средба на ректорот со Министерот за локална самоуправа

22.12.2017 | ПРОМОЦИЈА НА УКЛО „Патеките на транзицијата –емпириска анализа на македонската и бугарската економија, растот, инвестициите и економската соработка“

07.12.2017 | Пригодна свеченост по повод Патронатот на УКЛО

05.12.2017 | ПОВИК ЗА УЧЕСТВО ВО CEEPUS ЗА АКАДЕМСКАТА 2018/2019

05.12.2017 | Промоција на нови доктори на науки

04.12.2017 | Повик за втората конференција „Транспортот во денешното општество“ во организација на Техничкиот факултет – Битола

04.12.2017 | Одржани универзитетски турнири во пинг – понг и пикадо

30.11.2017 | Одржан првиот меѓународен саем за образование

29.11.2017 | Познати добитниците на наградите за истражувачки труд и есеј

22.11.2017 | УКЛО ЌЕ СОРАБОТУВА СО РУСКАТА ЦАРИНСКА АКАДЕМИЈА

21.11.2017 | Јавен повик за О2 ПРЕДИЗВИК

16.11.2017 | Соработка УКЛО- Бар Илан, Израел

13.11.2017 | ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО НА КОНФЕРЕНЦИЈА

13.11.2017 | КОНКУРС за доделување стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи во Република Македонија за студиската 2017/2018 година

13.11.2017 | КОНКУРС за заеднички македонско-австриски научно-истражувачки проекти за периодот 2018-2020 година

09.11.2017 | Дополнителен конкурс за втор циклус студии четврт уписен рок

09.11.2017 | Дополнителен конкурс за трет циклус студии трет уписен рок

02.11.2017 | Зимска и летна школа на Техничкиот универзитет – Санкт Петерсбург

30.10.2017 | Објавен Повикот за ERASMUS+ за 2018

30.10.2017 | СОРАБОТКА УКЛО - УНИВЕРЗИТЕТ ВО КАЕН, НОРМАНДИЈА

| 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |

Scroll to Top