Новости

16.09.2021 | СТИПЕНДИИ Фондацијата Конрад Аденауер

15.09.2021 | Новини од Технолошко – техничкиот факултет Велес

14.09.2021 | УПИСИ НА УКЛО Втор уписен рок

14.09.2021 | Меѓународна научна конференција „30 години македонска независност“

09.09.2021 | КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ СТИПЕНДИЈА ТОМА ФИЛА

26.08.2021 | УПИСИ НА УКЛО Прв уписен рок

09.08.2021 | МОН објави Конкурс за финансирање на научно - истражувачки проекти од посебен и јавен интерес за 2021 г.

14.07.2021 | МОН: Објавен конкурсот за прием на студенти во државните студентски домови и други објекти за сместување за студиската 2021/2022 година

12.07.2021 | ПОВИК за аплицирање за мобилност во рамките на ERASMUS+ Програмата

02.07.2021 | Иницијатива за проширување на студиските програми на факултетите за безбедност и одбрана

02.07.2021 | УКЛО ПРОДОЛЖУВА СО НОВИ СОРАБОТКИ СО ДЕЛОВНАТА ЗАЕДНИЦА

29.06.2021 | Инженерски прстен доделен на дипломец од Техничкиот факултет - Битола

24.06.2021 | Конституиран новиот состав на ИКРСМ Проф. д-р Сашо Коруновски, ректор на УКЛО е новиот претседател

22.06.2021 | УКЛО одржа Конференција на тема „Високото образование и бизнисот-заеднички предизвици и приоритети“

21.06.2021 | УКЛО ПОПИША МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА СО КОМОРАТА ЗА ПРИВАТНО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

19.06.2021 | УКЛО потпиша договор со Криминалистичко-полицискиот универзитет од Белград

13.06.2021 | УКЛО КООРГАНИЗАТОР НА МЕЃУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МИГРАЦИЈАТА И РАЗВОЈОТ-ПОСТКОВИД-19

11.06.2021 | УКЛО И ВИТАМИНКА АД ПРИЛЕП ПОИНТЕНЗИВНО ЌЕ СОРАБОТУВААТ

09.06.2021 | Можност за учество во повици за проекти распишани од Франкофонската универзитетска агенција (AUF)

09.06.2021 | На Технолошко – техничкиот факултет одбележан Светскиот ден на безбедна храна

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |

Scroll to Top