Новости

21.06.2017 | СТИПЕНДИИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ ВО МИЧИГЕН - САД

19.06.2017 | Можност за студиски престој во НР Кина за ИКТ студентите на УКЛО

15.06.2017 | Нови пет стипендии за студенти од УКЛО

13.06.2017 | ДОДЕЛЕНА СТИПЕНДИЈА ОД ЕВН МАКЕДОНИЈА

09.06.2017 | Потпишан билатерален договор со Универзитетот Ото Фридрих Бамберг С.Р. Германија

08.06.2017 | Летна школа „Биди банкар“

01.06.2017 | КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ СТИПЕНДИЈА ТОМА ФИЛА

29.05.2017 | Повик ЕРАЗМУС+ 2017/2018

12.05.2017 | СВЕТСКИ ФОРУМ ЗА ТУРИЗАМ, Луцерн, Швајцарија

12.05.2017 | ОТВОРЕН ДЕН НА УКЛО

09.05.2017 | НАДВОРЕШНА ЕВАЛУАЦИЈА НА УНИВЕРЗИТЕТОТ

27.04.2017 | ПРАКТИЧНО ИСКУСТВО ВО НБРМ ВО ТЕКОТ НА ЛЕТНИТЕ МЕСЕЦИ

26.04.2017 | Пригодна свеченост по повод Денот на основањето на УКЛО

26.04.2017 | Промовирани нови доктори на науки на УКЛО

25.04.2017 | ОДРЖАН УКЛО ТРИВИУМ ПО ВТОР ПАТ

11.04.2017 | ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА ЕУА

10.04.2017 | МОЖНОСТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛЕН РАЗВОЈ ВО ЕВН МАКЕДОНИЈА

05.04.2017 | Одржан семинар во рамки на проектот TERRA MED

04.04.2017 | ПОВИК за објавување трудови во ХОРИЗОНТИ

03.04.2017 | ТРЕТА ГОДИШНА БУА КОНФЕРЕНЦИЈА

| 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 |

Scroll to Top