Новости

11.08.2016 | Уписи УКЛО

10.08.2016 | УКЛО организира Работилница за изработка на мозаици

09.08.2016 | УКЛО со донација и активности за помош на настраданите од невремето

04.08.2016 | Проект 30/35 - запишување нови студенти

03.08.2016 | СТИПЕНДИЈА ЗА СЕКОГО

29.07.2016 | ОТВОРЕНИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ ВО КРОМБЕРГ и ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола

15.07.2016 | ПОСЕТА НА ИЗРАЕЛСКИОТ АМБАСАДОР

13.07.2016 | WEISER програма на стипендии за професионален развој

13.07.2016 | FULBRIGHT програма за постдокторски студии

30.06.2016 | Оглас за набавка на услуги – снимање, монтажа и продукција на информативни клипови

30.06.2016 | Оглас за набавка на услуги – Организирање на јавни настани (инфо ден, состанок и конференција) и соопштенија за јавноста за јавни нстани и проектни активности

28.06.2016 | Оглас за набавка на лабораториска опрема за потребите на проектот РЕМЕДИК

21.06.2016 | Доделено признанието „Инженерски прстен“ на Николина Шутиноска од Техничкиот факултет во Битола

13.06.2016 | Конкурс за запишување на студенти на прв циклус студии во академската 2016/2017

10.06.2016 | Објавена одлуката за запишување на нови студенти во прва година

02.06.2016 | Студиска посета во рамките на WaMPP Е+ проектот

02.06.2016 | Оглас за набавка на канцелариски мебел и столици за потребите на проектот РЕМЕДИК

02.06.2016 | Оглас за набавка на компјутери и печатачи за потребите на проектот РЕМЕДИК

02.06.2016 | Меѓународен настан за миграциската криза

02.06.2016 | Состанок на BASILEUS конзорциумот на УКЛО

| 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 |

Scroll to Top