Новости

30.05.2016 | Конкурс за најдобар истражувачки труд и есеј

05.05.2016 | УСПЕХ НА УКЛО НА СОБИРОТ НА СТУДЕНТИТЕ ОД МАКЕДОНИЈА

25.04.2016 | Одбележан Денот на основањето на УКЛО

24.04.2016 | УКЛО го одржа и традиционалниот ОТВОРЕН ДЕН

15.04.2016 | Одржан УКЛО ТРИВИУМ - Ден на ораторство на УКЛО

14.04.2016 | УКЛО учесник на Саемот за образование

08.04.2016 | Саем за студирање во САД ќе се организира во Македонија

31.03.2016 | ПОВИК ЗА ПРАКТИКАНСКА РАБОТА ВО КРОМБЕРГ И ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА Дооел Битола

28.03.2016 | Промоција на програми за размена

25.03.2016 | СОРАБОТКА ПОМЕЃУ ДЕЛОВНАТА ЗАЕДНИЦА И УНИВЕРЗИТЕТИТЕ

16.03.2016 | Делегација од БИХ во посета на УКЛО

16.03.2016 | Меморандум за соработка меѓу УКЛО и Црвениот крст

14.03.2016 | Летен студентски камп за претприемништво на Универзитетот во Гент

10.03.2016 | МОЖНОСТ ЗА ПОБЛИСКО ЗАПОЗНАВАЊЕ СО КОМПАНИЈАТА КРОМБЕРТ И ШУБЕРТ

07.03.2016 | Повик за млади истражувачи на Универзитетот Деусто

07.03.2016 | Повик за учество на натпревар за најдобар есеј

16.02.2016 | Посета на амбасадорката на БиХ на УКЛО

12.02.2016 | Средба со директорката на AmCham - Македонија

05.02.2016 | БИДИ КРЕАТОР НА СВОЈАТА ИДНИНА, УЧЕСТВУВАЈ НА ИЗБОРОТ ЗА НАГРАДА ЗА СОЦИЈАЛНО ПРЕТПРИЕМНИШТВО 2016

04.02.2016 | Меѓународна студентска недела во Белград

| 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 |

Scroll to Top