Новости

12.11.2015 | Повик ЕРАЗМУС+ 2016

05.11.2015 | Комплетирана лабораторијата за генетика на Ветеринарниот факултет

04.11.2015 | УКЛО учесник на Конференција за регионален економски развој

04.11.2015 | Соработка со Амбасадата на САД и Американското катче - Битола

04.11.2015 | Стипендии за стажирање од Фондацијата Д-р Зоран Ѓинѓиќ

29.10.2015 | КОНКУРС за заеднички македонско – австриски научно-истражувачки проекти

21.10.2015 | Универзитетот од Гент, Белгија, УКЛО и EURAXESS во поддршка на прогресивните комуникациски линкови во рамките на Западен Балкан

21.10.2015 | Презентација на Програма Фулбрајт

21.10.2015 | Недела на самоевалуација на УКЛО

16.10.2015 | Словачкиот амбасадор во посета на УКЛО

14.10.2015 | АТС проектот избран од Европската Комисија како репрезентативен проект за поттикнување на растот и работните места

14.10.2015 | УЧЕСТВО НА СТУДЕНТИ И АКАДЕМСКИ КАДРИ ОД УКЛО НА СЕМИНАР ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ КРИЗИ И ПОМИРУВАЊАТА

08.10.2015 | Студентско практиканство Презентација на Програмата Зоран Џинџиќ

01.10.2015 | Започна мандатот на новото раководство на УКЛО

01.10.2015 | Презентирани програмите на ДААД

25.09.2015 | За заедничкиот проект со Универзитетот во Бамберг

24.09.2015 | Избран новиот ректорски колегиум на УКЛО

15.09.2015 | Одбележан Првиот академски час на УКЛО

11.09.2015 | Нова академска година на УКЛО

27.08.2015 | Упис за втор и трет циклус студии

| 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 |

Scroll to Top