Новости

04.06.2021 | ОДРЖАН САЕМ ЗА КАРИЕРА ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НA УКЛО И МКЦ

04.06.2021 | СВЕЧЕНО ДОДЕЛЕНИ НАГРАДИТЕ ПО ОБЈАВЕНИОТ КОНКУРС ЗА НАЈДОБАР ИСТРАЖУВАЧКИ ТРУД И ЕСЕЈ ОД ОБЛАСТА НА ОСИГУРУВАЊЕТО

03.06.2021 | ПОВИК ЗА ОБЈАВУВАЊЕ ТРУДОВИ ВО ХОРИЗОНТИ

02.06.2021 | Д-р Рената Петревска Нечкоска, aкадемски кадар на УКЛО носител на глобален иновативен експеримент за дифузија на академијата

01.06.2021 | РЕАЛИЗИРАНА ПОСЛЕДОВАТЕЛНАТА ЕВАЛУАЦИЈА НА УНИВЕРЗИТЕТОТ

31.05.2021 | ЛЕТНА ПРАКСА ВО РАМКИ НА ПИВАРА СКОПЈЕ

31.05.2021 | УКЛО УПИСИ

25.05.2021 | Правниот факултет при УКЛО поттикнува меѓународна афирмација на студентите

21.05.2021 | Повторно доделени стипендии од компанијата КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола

19.05.2021 | РЕГИОНАЛНА УНИВЕРЗИТЕТСКА ШКОЛА ЗА БЕЗБЕДНОСТ 2021

18.05.2021 | Соработка на УКЛО со БИМИЛК

12.05.2021 | Летен универзитет за континентално право

12.05.2021 | Летна школа EUR ELMI на Универзитетот во Ница и Француската алијанса 2021

12.05.2021 | Програма за размена на студенти со Полска

10.05.2021 | Професорката Ангелина Станојоска одржа предавање на Универзитетот во Мизури – Сент Луис

07.05.2021 | Потпишан договор за соработка помеѓу УКЛО и Академијата за стручни студии на Јужна Србија

06.05.2021 | Последователна надворешна евалуација на УКЛО

04.05.2021 | Гостувачко предавање на проф. д-р Весна Карапетковска-Христова на Институтот за земјоделско инженерство во Кранфилд, Англија

26.04.2021 | За еден 25 април...повторно поинаков

23.04.2021 | Повик за учество на студенти во Регионалната универзитетска школа

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |

Scroll to Top