Новости

25.08.2015 | Објавени огласи за ангажирање на лица за работа во проектот РЕМЕДИК

17.08.2015 | Уписи УКЛО

17.08.2015 | Упис за втор и трет циклус студии

24.06.2015 | Објавени конкурсите за упис на нови студенти

23.06.2015 | Живеење во демократија- семинар на УКЛО

18.06.2015 | Конкурс за најдобар истражувачки труд и есеј

16.06.2015 | Работилница „Национално помирување“

12.06.2015 | Студентите од катедрата за славистика во Бамберг- гости на УКЛО

12.06.2015 | ОДРЖАНА УНИВЕРЗИТЕТСКА ЛИГА ВО ФУТСАЛ 2014/2015

11.06.2015 | СТИПЕНДИИ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА УКЛО ОД ЕВН МАКЕДОНИЈА

28.05.2015 | Извршен избор на нов ректор на УКЛО

12.05.2015 | Предавање на УНХЦР на Правниот факултет

08.05.2015 | Програми за професионален развој и студирање во САД

07.05.2015 | ПРОДОЛЖЕН РОКОТ ЗА АПЛИЦИРАЊЕ ЗА АКАДЕМСКИ КАДРИ

24.04.2015 | Одбележан Денот од основањето на УКЛО

23.04.2015 | Промовирани нови доктори на науки

22.04.2015 | Подобри го англискиот јазик и подготви се за тестот ИЕЛТС со бесплатен онлајн курс

09.04.2015 | Конкурс за ЕРАЗМУС+

08.04.2015 | Практикантска работа во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола

30.03.2015 | Информација за доделување на ваучери за таблети

| 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 |

Scroll to Top