Новости

01.10.2014 | Конкурс за истражувачки труд и есеј

18.09.2014 | Стартува новиот Факултет за информатички и комуникациски технологии

16.09.2014 | Продолжен договорот за соработка со софискиот универзитет

15.09.2014 | Започна новата академска 2014/15 година

26.08.2014 | ЈАВЕН ПОВИК за избор на најдобри бизнис планови

21.08.2014 | Нова шанса за упис на УКЛО

21.08.2014 | УКЛО со поддршка за најдобрите студенти

21.08.2014 | Завршна Конференција на проектот „Обезбедување на алтернативни предучилишни услуги“

18.08.2014 | Финансиска поддршка на научно – истражувачката и творечката дејност

18.08.2014 | КОНКУРС за најдобар труд од областа на управување со ризици и осигурување

11.08.2014 | Уписи - академска 2014/15

11.08.2014 | Договор за соработка меѓу УКЛО и КШМК

11.08.2014 | Утврдени конкурсите за втор и трет циклус студии

03.07.2014 | МАНУ и УКЛO ја продлабочуваат соработката

01.07.2014 | Ката тимот на УКЛО на средба со Ректорот

25.06.2014 | Нов голем успех за УКЛО на 9 Светско Универзитетско првенство во карате

17.06.2014 | Екипата на УКЛО второнаградена на натпреварот за развој на HTML5 апликации

16.06.2014 | Договор за соработка со универзитетот во Тирана

16.06.2014 | Потпишан меморандум за соработка помеѓу Универзитетот „Св. Климент Охридски“- Битола и ЕВН Македонија

25.02.2014 | ЗЛАТО ЗА УКЛО НА УНИВЕРЗИТЕТСКОТО ПРВЕНСТВО ВО АЛПСКО СКИЈАЊЕ

| 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 |

Scroll to Top