Новости

25.02.2014 | ЗА СИТЕ АВТОРИ НА ТРУДОВИ ВО ХОРИЗОНТИ

24.02.2014 | Конкурс за утврдување на предлог за член во Програмскиот совет на МРТ

13.02.2014 | Три години УКЛО ФМ

04.02.2014 | НОВО ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА ПОВИКОТ ЗА SIGMA

31.01.2014 | Се продлабочува соработката меѓу Секретаријатот за европски прашања и Универзитетите

23.01.2014 | УКЛО со нов договор за билатерална соработка

23.01.2014 | ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА ЗА ЕРАЗМУС+

17.01.2014 | Најдобрата женската ката екипа од УКЛО на средба со Ректорот

10.01.2014 | Спортски Оскар за УКЛО

08.01.2014 | Дополнување на Конкурсот за запишување студенти на трет циклус – докторски студии

02.01.2014 | Летна школа ЦЕРН 2014

27.12.2013 | ОДРЖАНО ПРЕДАВАЊЕ НА УКЛО

24.12.2013 | COST News – Декември 2013

24.12.2013 | РЕСЕРТИФИКАЦИЈА ПО СТАНДАРДОТ ISO 9001:2008

20.12.2013 | МОЖНОСТ ЗА ПОЧЕТОК И РАЗВОЈ НА КАРИЕРА ВО ЕВН МАКЕДОНИЈА

20.12.2013 | Потпишан договор за соработка со Универзитетот во Белград

17.12.2013 | Отворени повици за Програмата HORIZON 2020

13.12.2013 | Гостувачко предавање на Педагошки факултет

13.12.2013 | Промовиран проектот „Обезбедување на алтернативни предучилишни услуги“

10.12.2013 | ВАЖНО!!! НОВА МОЖНОСТ ЗА СТУДЕНТСКА МОБИЛНОСТ

| 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 |

Scroll to Top