Новости

06.12.2013 | Предавање на Академик Глигор Каневче, професор емеритус на УКЛО

06.12.2013 | Европски стипендии за мастер студии за социјална работа

05.12.2013 | ОДБЕЛЕЖАН ПАТРОНИОТ ДЕН НА УКЛО

05.12.2013 | ПРОМОВИРАНИ ДОКТОРИ НА НАУКИ

04.12.2013 | ПРЕДАВАЊЕ НА ПРОФЕСОР ЈОЗЕФ ЛАУРИНЧИК

04.12.2013 | Одржани спортски натпревари

02.12.2013 | ВО ЧЕСТ НА ПАТРОНОТ НА УКЛО

29.11.2013 | ПРОМОЦИЈА НА BASILEUS V И КРЕДО ЦЕНТАРОТ

29.11.2013 | ПРОДОЛЖЕН РОКОТ ЗА ОБЈАВУВАЊЕ ТРУДОВИ

28.11.2013 | УКЛО се вклучи во акцијата Ден на дрвото

28.11.2013 | Билтен бр. 380

26.11.2013 | Избрани најдобрите истражувачки трудови и есеи

23.11.2013 | Втора генерација постдипломци на Универзитетот Франклин, САД, во Македонија

22.11.2013 | „МОЈАТА УСПЕШНА ПРИКАЗНА“ Дипл. ел. инж. Оливер Мирчевски

19.11.2013 | Поддршка од УКЛО за признанието Најмлад научник

13.11.2013 | Отворен повик за Фулбрајт – пост-докторски престој

06.11.2013 | OБЈАВЕН ДОПОЛНИТЕЛЕН УПИСЕН РОК ВО КОНКУРСОТ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ 2013/2014

06.11.2013 | ОБЈАВЕН ДОПОЛНИТЕЛЕН УПИСЕН РОК ВО КОНКУРСОТЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ТРЕТ ЦИКЛУС-ДОКТОРСКИ СТУДИИ 2013/2014 ГОДИНА

05.11.2013 | Традиционална ноќна трка по повод денот на ослободувањето на Битола

31.10.2013 | ВАЖНО! ИТНО! ЗА СТУДЕНТИТЕ И КАДРИТЕ НА УКЛО

| 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 |

Scroll to Top