Новости

31.10.2013 | ПРОМОЦИЈА НА КРЕДО ЦЕНТАРОТ

28.10.2013 | Меѓународен симпозиум за „Традиционални јадења од Јадран до Кавказ“

25.10.2013 | Настани на УКЛО

21.10.2013 | Промовирана лабораторијата на Факултетот за биотехнички науки

14.10.2013 | Доделени дипломите на првите МБА постдипломци од Франклин Универзитетот

07.10.2013 | ПОВИК ЗА ОБЈАВУВАЊЕ ТРУДОВИ ВО ХОРИЗОНТИ

02.10.2013 | Информации за значајни настани и активности на УКЛО

30.09.2013 | Конкурс за истражувачки труд и есеј

21.09.2013 | УКЛО потписник на Magna Charta Universitatum

21.09.2013 | Успешна реализација на уписите

17.09.2013 | Одржана централна свеченост по повод новата академска година на УКЛО

16.09.2013 | ЗАПОЧНА НОВАТА АКАДЕМСКА ГОДИНА

04.09.2013 | Продолжен е рокот за пријавување на натправар за фотографии во рамки на ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу РГрција и РМакедонијa

03.09.2013 | Отворен е Конкурсот за Фулбрајт програмата за академската 2014-2015 година

02.09.2013 | Нов договор за соработка со Универзитетот во Ница

26.08.2013 | Дополнителен конкурс во рамките на ЕРАСМУС програмата

26.08.2013 | Честитки од УКЛО за големиот успех на каратистите

22.08.2013 | Стипендии за студентите на студиската програма за германски јазик

26.07.2013 | НОВО!!! Натпревар и изложба за фотографии во рамки на ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу РГрција и РМакедонија 2007-2013

22.07.2013 | Објавени конкурсите за трите циклуси студии на Универзитетот „Св.Климент Охридски“-Битола

| 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 |

Scroll to Top