Новости

22.07.2013 | Злато за каратистите на УКЛО

16.07.2013 | Пријатели на Амбасадата –Програма на Амбасадата на САД во РМ

11.07.2013 | На УКЛО продолжува проектот 35/45

08.07.2013 | Литературниот клуб Дениција организира учество на БИТФЕСТ

05.07.2013 | УТВРДЕНИ КОНКУРСИТЕ ЗА ВТОР И ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ

19.06.2013 | Посета на амбасадорите на Република Австрија и Република Германија на УКЛО

18.06.2013 | Пригодна средба во Ректоратот со наградени учесници на Конкурсите на УКЛО

06.06.2013 | НОВО !!! Конкурси во рамки на манифестацијата „Ноќ на истражувачи 2013“

05.06.2013 | Медал од редот на Светиот македонски крст за Ректорот на УКЛО

05.06.2013 | Можност за практиканска работа во ЕВН Македонија

04.06.2013 | КОНКУРС ЗА ЕРАЗМУС - Програмата за доживотно учење

03.06.2013 | КОНКУРС ЗА ИСТРАЖУВАЧКИ ТРУД И ЕСЕЈ

01.06.2013 | ПОЗНАТИ ДОБИТНИЦИТЕ НА НАГРАДАТА ВЛАДИМИР КОСТОВ

28.05.2013 | Објавен е третиот повик за ИПА Програмата за прекугранична соработка со Р. Македонија и Р. Грција 2007-2013

11.05.2013 | ОДРЖАН ОТВОРЕН ДЕН НА УКЛО

11.05.2013 | Трибина за глобализацијата

10.05.2013 | РЕКТОРОТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ ОД СИВАС ВО ПОСЕТА НА УКЛО

09.05.2013 | Гостувачко предавање на Технички факултет

08.05.2013 | ОТВОРЕН ДЕН НА УКЛО 10 МАЈ ОД 11 до 14 ЧАСОТ ПЛОШТАД МАГНОЛИЈА – БИТОЛА

07.05.2013 | СТИПЕНДИИ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА УКЛО ОД ЕВН МАКЕДОНИЈА

| 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 |

Scroll to Top