Новости

06.05.2013 | Работилница за кариерни центри во Охрид - повик за експерти

29.04.2013 | Австрискиот Амбасадор на Педагошкиот факултет

26.04.2013 | II Меѓународна летна школа за интегриран транспорт: Иновативни технологии и интегриран транспорт

25.04.2013 | ПРОМОВИРАНА ERASMUS / ERASMUS MUNDUS УКЛО АЛУМНИ МРЕЖА

24.04.2013 | Промовирани нови доктори на науки

17.04.2013 | Одржана работилница во рамките на проектот STREW

11.04.2013 | УКЛО НА САЕМОТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И КАРИЕРА 2013

10.04.2013 | Посета на професори од САД на УКЛО

03.04.2013 | Се продлабочува соработката помеѓу УКЛО и Општина Битола

02.04.2013 | Објава за можности за остварување на практична работа за студентите од Економскиот факултет во Тутунска банка

02.04.2013 | ВО СВЕТОТ НА ВИДЕО ИГРИТЕ - ОД КОНЦЕПТ ДО ГОТОВ ПРОИЗВОД

27.03.2013 | Едномесечни истражувачки престои на универзитети во Австрија

25.03.2013 | НОВО!!! Известување за објавување трудови во списанието Прилози на МАНУ - Одделение за природно - математички и биотехнички науки

22.03.2013 | Усвоен извештајот за работа на Ректорот и УКЛО

12.03.2013 | Стипендии од француската влада и Ајфел стипендии

08.03.2013 | Промоција на стипендии за студии на универзитетите во Турција

07.03.2013 | ОДРЖАНИ ПРЕДАВАЊА ЗА МЕЃУНАРОДНАТА ПОЛИТИКА И ЕДЕН ВЕК ОД БУКУРЕШКИОТ ДОГОВОР

07.03.2013 | Продолжен договорот за соработката со УГД - Штип

06.03.2013 | ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ИВАНОВ ПРЕД ИДНИТЕ ПРАВНИЦИ

05.03.2013 | УКЛО НА УНИВЕРЗИТЕТСКОТО ПРВЕНСТВО ВО АЛПСКО СКИЈАЊЕ

| 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 |

Scroll to Top