Новости

13.12.2012 | Свеченост за првите дипломци од Правниот факултет - Кичево

11.12.2012 | ИНФО САЕМ НА УКЛО

11.12.2012 | Прва меѓународна конференција за студенти на докторски студии: Современи истражувачки текови во економијата, бизнисот и менаџментот

07.12.2012 | ОДБЕЛЕЖАН ПАТРОНИОТ ДЕН НА УКЛО

07.12.2012 | СРЕДБА СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ДРЖАВАТА

07.12.2012 | Меѓународна конференција во организација на Факултетот за безбедност

06.12.2012 | Спортски натпревари по повод Патрониот празник

05.12.2012 | ПРЕДАВАЊЕ ПО ПОВОД ПАТРОНИОТ ДЕН НА УКЛО

05.12.2012 | ПРОМОВИРАНИ ДОКТОРИ НА НАУКИ

03.12.2012 | МАНИФЕСТАЦИИ ВО ЧЕСТ НА ПАТРОНАТОТ НА УКЛО

28.11.2012 | ПРОДЛАБОЧУВАЊЕ НА СОРАБОТКАТА МЕЃУ УКЛО И ЕВН МАКЕДОНИЈА

27.11.2012 | Промотивна тура за BASILEUS и SIGMA проектите на УКЛО

27.11.2012 | Отворен повик за конкурирање на високообразовните институции во CEEPUS мрежите за академската 2013/2014 година

26.11.2012 | КОНКУРС за избор на најдобар есеј

26.11.2012 | Познати добитниците на наградите за истражувачки труд и есеј

22.11.2012 | Акцијата „Ден на дрвото“ поддржана од УКЛО

15.11.2012 | НАГРАДЕН КОНКУРС - Владимир Костов

14.11.2012 | ВАЖНО: АПЛИЦИРАЊЕ ЗА СТУДЕНТСКА МОБИЛНОСТ

13.11.2012 | ПРОГРАМИ ЗА СТУДИРАЊЕ ВО САД

30.10.2012 | Нова можност за упис на постидипломски студии на УКЛО

| 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 |

Scroll to Top