Новости

16.04.2021 | Конкурс за истражувачки трудови во рамки на ИПА II програмата

15.04.2021 | Успешен онлајн настан на УКЛО „Мојата успешна приказна“

14.04.2021 | ПОВИК ЗА ТРУДОВИ ЗА МЕЃУНАРОДНАТА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА „МИГРАЦИЈА И РАЗВОЈ: ГЛЕДАЈЌИ НАПРЕД ПОСТ - КОВИД 19“

09.04.2021 | Конкурс за проекти во високото образование

08.04.2021 | „МОЈАТА УСПЕШНА ПРИКАЗНА“ со Виктор Мизо

01.04.2021 | На УКЛО создадени можности и студентите со попреченост да живеат во студентски центар

31.03.2021 | Трета меѓународна конференција од област сообраќај и транспорт

29.03.2021 | НОВИ 2 СТИПЕНДИИ ОД КРОМБЕРГ И ШУБЕРТ ДОО МАКЕДОНИЈА ЗА СТУДЕНТИТЕ НА УКЛО

24.03.2021 | ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ СТИПЕНДИИ

23.03.2021 | ФИКТ - нов Е+ договор со престижниот ИСЕП од Париз

23.03.2021 | КОНКУРС УКЛО ТРИВИУМ 2021

17.03.2021 | MOPGA стипендии за студенти на докторски студии и за пост-докторски истражувања

15.03.2021 | НОВИ 2 СТИПЕНДИИ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА УКЛО

11.03.2021 | SMART START ПРОГРАМА НА МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ

11.03.2021 | УКЛО со поддршка на локалната економија и развој на Универзитетска летна пракса

05.03.2021 | Успешни е- дијалози на УКЛО „Инженерството во општеството“

04.03.2021 | ТТФ потписник на Меморандум за соработка со МЗШВ

04.03.2021 | WOMEN’S STEM AWARD

04.03.2021 | Мерита Шахин, стипендист на Фондацијата Тома Фила го започна стручното усовршување

03.03.2021 | УКЛО И „КОНРАД АДЕНАУЕР“ СО ЗАЕДНИЧКИ ПРОЕКТИ ЗА АКАДЕМСКА РАЗМЕНА

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |

Scroll to Top