Новости

30.10.2012 | ОБЈАВЕНО ДОПОЛНУВАЊЕ НА КОНКУРСОТ ЗА ТРЕТ ЦИКЛУС – ДОКТОРСКИ СТУДИИ НА УКЛО

29.10.2012 | Најдобри студенти од УКЛО остварија средба со Претседателот Иванов

24.10.2012 | Можност за вработување на машински инженери од УКЛО

22.10.2012 | ПУШТЕНИ ВО УПОТРЕБА ДВЕ ЛАБОРАТОРИИ НА ТЕХНИЧКИОТ ФАКУЛТЕТ - БИТОЛА

22.10.2012 | Промоција на лабораторија за учење на далечина на Факултетот за туризам и угостителство - Охрид

20.10.2012 | Можности за користење на HEPSEU базата податоци

19.10.2012 | Конкурс за стипендии - Open Society Foundations / Cambridge Scholarships 2013-14

15.10.2012 | Можност за објавување трудови во Science Journal Publication

05.10.2012 | НОВО! Резултати од ИПА Програмата за Прекугранична соработка помеѓу Р.Македонија и Р.Грција (2007-2013)

28.09.2012 | Нов број на списанието WBC-INCO Net

25.09.2012 | Отворени ФП7 повици за 2013 година

25.09.2012 | НОВО! НОВО! ЗА СТУДЕНТИТЕ И ОСТАНАТИТЕ КАДРИ НА УКЛО! BASILEUS IV

25.09.2012 | ОТВОРЕН НОВ ФУЛБРАЈТ ПОВИК!

21.09.2012 | НАСТАН ВО ЧЕСТ НА ВЛАДИМИР КОСТОВ И НЕГОВИОТ 80 РОДЕНДЕН

17.09.2012 | ПРИГОДНО ОДБЕЛЕЖАН НОВИОТ АКАДЕМСКИ ПОЧЕТОК

14.09.2012 | ДОБРЕДОЈДЕ ЗА НОВИТЕ АКАДЕМСКИ ГРАЃАНИ

13.09.2012 | ПОЧЕТОК НА АКАДЕМСКАТА 2012/2013 ГОДИНА НА УКЛО - 17 СЕПТЕМВРИ

05.09.2012 | УСПЕШНО РЕАЛИЗИРАН ВТОРИОТ УПИСЕН РОК НА УКЛО

30.08.2012 | Објавен Конкурсот за запишување постдипломски студии во академската 2012/2013 година

30.08.2012 | Ослободување од плаќање на најдобро рангираните постдипломци

| 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 |

Scroll to Top