Новости

23.08.2012 | НОВА ШАНСА ЗА УПИС НА УКЛО И ЗА МАТУРАНТИТЕ СО УЧИЛИШНА МАТУРА И ЗАВРШЕН ИСПИТ

15.08.2012 | Ослободување од партиципација на најдобро рангираните на УКЛО

14.08.2012 | УКЛО подготвен за првиот уписен рок

14.08.2012 | УКЛО со електронски систем на пријавување

13.08.2012 | ДОДЕЛЕНА СТИПЕНДИЈА ОД EВН МАКЕДОНИЈА ЗА УКЛО

10.08.2012 | ЕРАЗМУС МУНДУС ВАЖНО

07.08.2012 | НОВИ ЕРАЗМУС БИЛАТЕРАЛНИ ДОГОВОРИ

06.07.2012 | Информација за студентите на УКЛО – можност за стипендија за Претприемничка академија

27.06.2012 | Можност за практиканска работа ВО ЕВН МАКЕДОНИЈА

22.06.2012 | Можности за изведување практична настава во МИОА

19.06.2012 | ПРОМОВИРАН ДОГОВОРОТ СО УНИВЕРЗИТЕТОТ „БИЛИМ“ ИСТАНБУЛ

12.06.2012 | ПРЕТСТАВАТА МОЈОТ ЧОВЕК ОД МНТ ПРИКАЖАНА ВО БИТОЛА ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА УКЛО

10.06.2012 | ИНЖЕНЕРСКИ ПРСТЕН ДОДЕЛЕН НА ДИПЛОМЕЦ ОД ТЕХНИЧКИОТ ФАКУЛТЕТ - БИТОЛА

06.06.2012 | НОВО! РЕЗУЛТАТИ ОД ЕРАЗМУС ПРОГРАМАТА ЗА 2012/2013

05.06.2012 | АКТУЕЛНИ ПРЕДАВАЊА НА УКЛО

05.06.2012 | ЕВРОПСКИОТ МИТРОПОЛИТ ПИМЕН ГО ПОСЕТИ УКЛО

04.06.2012 | Завршија државните Универзитетски лиги на Република Македонија

31.05.2012 | УКЛО придружен партнер во проектот ИМПЛЕМЕНТ

31.05.2012 | Заврши Универзитетската лига во мал фудбал сезона 2011/2012

25.05.2012 | УСПЕШНА МЕЃУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЕДНОСТА И ЕВРОАТЛАНСКИТЕ ПЕРСПЕКТИВИ НА БАЛКАНОТ

| 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 |

Scroll to Top