Новости

23.05.2012 | Меѓународна Конференција за безбедност и евроатланските перспективи на Балканот

21.05.2012 | Ректорот на УКЛО учесник на Конференција во Марибор

10.05.2012 | Конкурс за најдобар истражувачки труд и есеј

07.05.2012 | УСПЕШНО ЗАВРШИ ПРЕТПРИЕМНИЧКИОТ ВИКЕНД НА УКЛО

04.05.2012 | АМБАСАДОРОТ НА АВСТРИЈА ГО ПОСЕТИ УКЛО

02.05.2012 | На саемот за образование УКЛО успешно претставен

30.04.2012 | УКЛО СО МАНИФЕСТАЦИИ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА ЕВРОПА

26.04.2012 | УКЛО ОДБЕЛЕЖА 33 ГОДИНИ ОД ОСНОВАЊЕТО

26.04.2012 | Спортски активности по повод Денот на УКЛО

25.04.2012 | РЕАЛИЗИРАНИ ИНТЕРЕСНИ ПРЕДАВАЊА ПО ПОВОД 33 ГОДИНИ УКЛО

24.04.2012 | ПРОМОВИРАНИ ДОКТОРИ НА НАУКИ

23.04.2012 | УКЛО ќе соработува со Универзитетот од Тракија, Стара Загора

10.04.2012 | Познати добитниците на наградата Владимир Костов

05.04.2012 | СТИПЕНДИИ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА УКЛО ОД ЕВН МАКЕДОНИЈА

29.03.2012 | Повик за објавување трудови во ХОРИЗОНТИ

23.03.2012 | Hubert H. Humphrey стипендии за академската 2013/2014

21.03.2012 | Универзитетскиот сенат го усвои извештајот на Ректорот за работата на УКЛО

19.03.2012 | Словачки стипендии за македонски студенти

14.03.2012 | НОВО! КОНКУРС за ЕРАЗМУС стипендии на УКЛО!

09.03.2012 | Започнаа со работа регионалните докторски студии по Претприемништво и менаџмент на мали и средни претпријатија

| 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 |

Scroll to Top