Новости

21.02.2012 | Објавен е вториот повик за ИПА Програмата за прекугранична соработка со Р.Македонија и Р.Грција 2007-2013

21.02.2012 | МОЖНОСТ ЗА ПОЧЕТОК И РАЗВОЈ НА КАРИЕРА ВО KROMBERG & SCHUBERT

20.02.2012 | ВАЖНО! ПОВИК ДО СИТЕ СТУДЕНТИ НА УКЛО!

20.02.2012 | Отпочнаа со работа МБА студиите на Френклин универзитетот од Охајо, САД

16.02.2012 | ДОПОЛНИТЕЛЕН УПИСЕН РОК ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ

13.02.2012 | НОВО! ОТВОРЕН ПОВИК ЗА АПЛИЦИРАЊЕ ЗА СТУДИСКИ ПОСЕТИ 2012/2013

23.01.2012 | УНИВЕРЗИТЕТСКОТО РАДИО, УКЛО ФМ – НА ИНТЕРНЕТ

18.01.2012 | Сенатот на УКЛО ја одржа 100-та седница

13.01.2012 | Потпишан договор за соработка со Југозападниот Универзитет од Благоевград

12.01.2012 | Германско – македонски проект за одржлив туризам

09.01.2012 | ВМШ ДОБИ СОВРЕМЕНА ЛАБОРАТОРИЈА

28.12.2011 | Дополнување на Kонкурсот за запишување студенти на трет циклус – докторски студии

22.12.2011 | СТИПЕНДИИ - МАСТЕР ПРОГРАМА ЗА БИЗНИС АДМИНИСТРАЦИЈА НА ФРАНКЛИН УНИВЕРЗИТЕТОТ

20.12.2011 | ПРОМОЦИЈА НА ЕРАЗМУС ПРОГРАМАТА

14.12.2011 | ОДБЕЛЕЖАН ПАТРОНИОТ ДЕН НА УКЛО

06.12.2011 | Промоција на доктори на науки

05.12.2011 | Потпишан договор за соработка помеѓу Британски совет – Македонија и УКЛО

29.11.2011 | МЕЃУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕЦИЈА - БЕЗБЕДНОСТА И ЕВРОАТЛАНСКИТЕ ПЕРСПЕКТИВИ НА БАЛКАНОТ

29.11.2011 | ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ПРИЗНАНИЕТО „НАЈМЛАД НАУЧНИК“

25.11.2011 | Познати добитниците на наградите за истражувачки труд и есеј

| 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 |

Scroll to Top