Новости

11.11.2011 | Можност за почеток и развој на кариера ВО ЕВН МАКЕДОНИЈА

08.11.2011 | Практикантска работа во БРИТАНСКИОТ СОВЕТ ВО МАКЕДОНИЈА

01.11.2011 | ПРИСТАП ДО МЕЃУНАРОДНИ НАУЧНИ СПИСАНИЈА

21.10.2011 | УКЛО вклучен во одржувањето на Седмиот Меѓународен Ататурк Конгрес

19.10.2011 | КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА ВО УКЛО

12.10.2011 | Презентација на стипендиските програми на DAAD

03.10.2011 | ОДРЖАНА ПРВА ИНТЕРНАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЈА - ЖЕНИТЕ И БИЗНИСОТ

26.09.2011 | НОЌ НА ИСТРАЖУВАЧИТЕ 2011 „ОТВОРЕНИ ЗА НАУКА“

26.09.2011 | Добитници на наградите од Конкурсите „Нок на истражувачи“

20.09.2011 | За прв пат прикажан документарен филм за македонскиот истражувач д-р Анастас Коцарев

20.09.2011 | НОЌ НА ИСТРАЖУВАЧИТЕ 2011 „ОТВОРЕНИ ЗА НАУКА“

15.09.2011 | На Техничкиот факултет – Битола одржан првиот академски час

14.09.2011 | Конкурс за трет циклус - докторски студии

14.09.2011 | Утврден трет уписен рок во Конкурсот за запишување студенти на втор циклус

13.09.2011 | Одржана Тркалезна маса за студентите

02.09.2011 | Нова студиска програма на англиски јазик

02.09.2011 | ВИСОКА УНИВЕРЗИТЕТСКА ДЕЛЕГАЦИЈА ОД АНКАРА ВО ПОСЕТА НА УКЛО

26.08.2011 | Голем успех за УКЛО на 5 - то Европско Универзитетско првенство во карате - Сараево 2011

25.08.2011 | Конкурс за запишување студенти на втор циклус студии (постдипломски) во акдемската 2011/2012 година

18.08.2011 | Бесплатни индекси и легитимации за новите студенти

| 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 |

Scroll to Top