Новости

08.04.2011 | ВИСОКА ДРЖАВНА И ДИПЛОМАТСКА ДЕЛЕГАЦИЈА ВО ПОСЕТА НА УКЛО

25.03.2011 | ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ТУРСКАТА АКАДЕМИЈА НА НАУКИТЕ ВО ПОСЕТА НА УКЛО

25.03.2011 | УКЛО-ФМ – ПРВО УНИВЕРЗИТЕТСКОТО РАДИО НА НАШИОТ УНИВЕРЗИТЕТ

23.03.2011 | ERASMUS MUNDUS ACTION 2/EM2 – STEM

22.03.2011 | УСВОЕН ИЗВЕШТАЈОТ НА РЕКТОРОТ ЗА РАБОТАТА НА УКЛО

22.03.2011 | УНИВЕРЗИТЕТСКИОТ СЕНАТ И УНИВЕРЗИТЕТСКАТА УПРАВА ВО НОВИ ПРОСТОРИИ

16.03.2011 | ФРАНЦУСКИОТ АМБАСАДОР ПО ВТОРПАТ НА УКЛО

11.03.2011 | КОНКУРС ЗА ЕДНОКРАТНИ ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА ЗА ОБЈАВЕН НАУЧНО-ИСТРАЖУВАЧКИ ТРУД

10.03.2011 | Отворен надворешниот конкурс за бирање стручни пракси за студентиte на техничките науки

09.03.2011 | КОНКУРС ЗА НАУЧНО - ИСТРАЖУВАЧКИ ПРОЕКТИ И ГОДИШНИ ПРОГРАМИ

03.03.2011 | ПОВТОРЕН КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ СТИПЕНДИИ НА ДОДИПЛОМСКИ СТУДИИ

02.03.2011 | Холандската Амбасадорка во посета на УКЛО

28.02.2011 | Презентација на француски стипендии

22.02.2011 | Доделени наградите за краток расказ Владимир Костов

10.02.2011 | Потпишан Договор за соработка меѓу УКЛО и Центарот за пелагониски развој

25.01.2011 | Повик за Програмата Jean Monnet

30.12.2010 | КОНКУРС ЗА СТУДЕНТИТЕ НА УКЛО

27.12.2010 | НАЈНОВ ПОВИК ЗА BASILEUS III !!!

13.12.2010 | РЕКТОРСКА ДЕЛЕГАЦИЈА НА СРЕДБА КАЈ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ДРЖАВАТА

07.12.2010 | ПРОМОЦИЈА НА ДОКТОРИ НА НАУКИ

| 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 |

Scroll to Top