Новости

06.12.2010 | ПОТПИШАН ДОГОВОР ЗА СОРАБОТКА СО УНИВЕРЗИТЕТОТ ОД ЧАНАКАЛЕ, ТУРЦИЈА

06.12.2010 | ОДБЕЛЕЖАН ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК НА УКЛО

03.12.2010 | Настани во чест на патрониот ден на УКЛО

03.12.2010 | УКЛО дава поддршка на признанието „Најмлад научник“

03.12.2010 | Познати добитниците на наградата Владимир Костов

27.11.2010 | УКЛО ВО НОВ ЕРАЗМУС МУНДУС ПРОЕКТ

24.11.2010 | Укло потпиша Договор за соработка со А.Д. „Млин Стојчев“

22.11.2010 | УКЛО ДОБИ СПОРТСКА САЛА

18.11.2010 | Возвратна работна посета на делегација од Свеучилиштето во Риека на УКЛО

04.11.2010 | Престижно признание за УКЛО од Општина Прилеп

15.10.2010 | Презентација на стипендиската програма DAAD

14.10.2010 | Соработка УКЛО – Медицински универзитет, Варна

08.10.2010 | СОРАБОТКА УКЛО - ОПШТИНА ПРИЛЕП

06.10.2010 | Соработка УКЛО - Европски универзитет

06.10.2010 | ПОТПИШАН ДОГОВОР ЗА СОРАБОТКА СО МЕЃУНАРОДНИОТ БАЛКАНСКИ УНИВЕРЗИТЕТОТ

27.09.2010 | Одржана манифестацијата „Ноќ на истражувачи“

23.09.2010 | Од посетата на универзитетите во Риека и Марибор

22.09.2010 | Одржан првиот академски час за новата студиска програма нутриционизам

16.09.2010 | Потпишан Меморандум за разбирање со Универзитетот во Анкара

16.09.2010 | Потпишан Меморандум за соработка за практична настава

| 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 |

Scroll to Top