Новости

23.04.2010 | Презентација на Фулбрајт образовни програми

22.04.2010 | Отворен Првиот конгрес за студенти од здравствените струки

19.04.2010 | УКЛО НА САЕМОТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И КАРИЕРА

15.04.2010 | ЗАПОЧНА УНИВЕРЗИТЕТСКАТА ЛИГА ВО МАЛ ФУДБАЛ

06.04.2010 | Предавање - Мојата успешна приказна

31.03.2010 | Одржана ректорска конференција

30.03.2010 | Акцијата „Ден на дрвото“ поддржана од УКЛО

24.03.2010 | ПОТПИШАН ДОГОВОР ЗА СОРАБОТКА НА УКЛО СО РЕК - БИТОЛА

23.03.2010 | УКЛО доби грант за Еразмус мобилност

23.03.2010 | Посета на францускиот амбасадор на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ - Битола

22.03.2010 | Потпишан договор со Универзитетот во Бамберг

15.03.2010 | Електронски саем за кариера

12.03.2010 | Потпишан меморандум за соработка меѓу МВР и УКЛО

11.03.2010 | Обуки на УКЛО

08.03.2010 | SimLab - стипендии

01.03.2010 | На УКЛО одржана работилница за Националната рамка на квалификации

22.02.2010 | ВАЖНО: Известување за БАЗИЛЕУС

19.02.2010 | ВАЖНО: Отворен е повик во рамките на ФП-7 Програма (Луѓе)

03.02.2010 | Отпочнување со работа на Мастер студиите од Фрaнклин Унуверзитетот од Охајо - САД

01.02.2010 | УКЛО ги отпочна подготовките на конкурсот за запишување на нови студенти во академската 2010/2011

| 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 |

Scroll to Top