Новости

15.01.2010 | УКЛО член на конзорциумот на Македонски Електронски Библиотеки (МеБ)

05.01.2010 | Јавен повик за изразување на интерес за набавка на опрема за лаборатории

25.12.2009 | Дополнителен термин за упис на постдипломски студии

15.12.2009 | Предизвикот да се освои Монт Еверест - презентација на др. Сашко Кедев

15.12.2009 | Обука за Еразмус координатори

07.12.2009 | Нови осум доктори на науки - промовирани на УКЛО

06.12.2009 | Одржан студентски хепенинг

06.12.2009 | Презентација на 14 нови книги од Владиниот проект 500 наслови

06.12.2009 | СВЕЧЕНО ОДБЕЛЕЖАН ЈУБИЛЕЈОТ

03.12.2009 | Средба на проф. д-р Рендал Пауел, експерт за развој на кариера и ректорот проф. д-р Златко Жоглев

01.12.2009 | ФОРУМ: Потребите од реформи во јавната администрација во Република Македонија одржан на ФАМИС

27.11.2009 | Работна посета на министерот Никола Тодоров на УКЛО

26.11.2009 | Посета на словачкиот амбасадор на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ - Битола

26.11.2009 | На Техничкиот факултет одржан научен собир

24.11.2009 | Падот на Берлинскиот ѕид - предавање одржано на Педагошки факултет

23.11.2009 | Соработка УКЛО - УСАИД

20.11.2009 | ОДРЖАНА МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ПРЕТПРИЕМНИШТВОТО ВО ВИСОКОТО ОБРАЗОВАНИЕ

16.11.2009 | ОДРЖАН ЕРАЗМУС ИНФО ДЕН

13.11.2009 | Успешно спроведена акцијата Ден на дрвото

13.11.2009 | Успешен состанок на CEPOL

| 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 |

Scroll to Top