Новости

10.11.2009 | Средба на ректорот со градоначалниците на Пелагонискиот регион

10.11.2009 | АКТИВНОСТИ НА УКЛО ЗА ЗАШТИТА ОД НОВИОТ ГРИП

09.11.2009 | Трилатерална научна соработка

07.11.2009 | Меѓународна конференција „Искуства во спроведувањето на Болоњската декларација“

05.11.2009 | Одржана ректорска конференција

05.11.2009 | Одржана средба со стопанственици

05.11.2009 | Трет упис за постдипломски студии

04.11.2009 | Од работата на Универзитетот

27.10.2009 | Посета на германската амбасадорка на Универзитетот „Св.Климент Охридски“ - Битола

19.10.2009 | Одржана прва меѓународна конференција за надарени и талентирани

07.10.2009 | Светски форум „Науката и технологијата во општеството“ одржан во Јапонија

26.09.2009 | Делегација на УКЛО посети неколку универзитети во Германија

25.09.2009 | Настани - „Ноќ на истражувачи“

23.09.2009 | Нови работни простории за Правниот факултет – Кичево

26.08.2009 | Објавен Конкурсот за постдипломски студии

13.08.2009 | Уписни стипендии за бруцоши на Технолошко – техничкиот факултет

13.08.2009 | Поддршка за најдобрите студенти

02.06.2009 | Брокерски настан во организација на УКЛО

25.05.2009 | Даден во употреба објектот за ветеринарен факултет

19.05.2009 | Работилница Академско признавање -Проект BASILEUS

| 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 |

Scroll to Top