Новости

01.10.2020 | ПОЧНА АКАДЕМСКАТА ГОДИНА НА УКЛО

24.09.2020 | Оглас за работни ангажмани во рамки на проектот WeCare

24.09.2020 | УКЛО се вклучува во програмата „Локални партнерства за вработување“

23.09.2020 | Дополнителен конкурс за прв циклус студии на УКЛО (трет уписен рок)

21.09.2020 | Објавен добитникот на стипендијата Тома Фила

11.09.2020 | Дополнителен конкурс за прв циклус студии на УКЛО (втор уписен рок)

07.09.2020 | ВАЖНО СООПШТЕНИЕ ЗА IKNOW - серверот ставен во функција!

26.08.2020 | Нови стипендии и вработувања за новите студенти на УКЛО

17.08.2020 | Успешно реализиран проект на УКЛО од програмата Еразмус+

17.08.2020 | Известување за студенти: продолжен е рокот за аплицирање во студентски домови

29.07.2020 | ПОВИК за аплицирање за мобилност во рамките на ERASMUS+ Програмата Академска 2020/2021

27.07.2020 | ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ СТИПЕНДИИ ОД ПРОГРАМАТА ЛОСТ

23.07.2020 | ИСКОРИСТЕТЕ ЈА МОЖНОСТА И БИДЕТЕ СТИПЕНДИСТ НА ЕВН МАКЕДОНИЈА

09.07.2020 | Конкурс за прием на студенти запишани на додипломски студии во државните студентски домови и други објекти за сместување во Република Северна Македонија за студиската 2020/2021 година

30.06.2020 | Продолжен Јавен повик за вклучување надворешни учесници за потребите на проектот Дијалог во образование за возрасни (ДИА) 2020

25.06.2020 | УКЛО УПИСИ

25.06.2020 | Отворен повик за учество на 9 - та Младинска интернационална конференција и летна школа во Охрид, од 12-19 септември 2020 година.

24.06.2020 | КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ СТИПЕНДИЈА ТОМА ФИЛА

16.06.2020 | Јавен повик за вклучување надворешни учесници за потребите на проектот: "Алатка за виртуелно собирање докази за идентификација и онеспособување на неексплодирани убојни средства" (VECTOR)

11.06.2020 | Одржани шестите Корона дијалози за криминолошките и криминалистички влијанија од глобалната пандемија

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |

Scroll to Top