Новости

19.03.2020 | Далечинска настава на УКЛО - анкета спроведена од УСС

17.03.2020 | Наставата на УКЛО се одвива преку Интернет

16.03.2020 | Известување до студентите, единиците на УКЛО и јавноста

12.03.2020 | Продлабочена билатерална соработка на УКЛО и Софискиот Универзитет

10.03.2020 | ПРОДОЛЖЕНА СОРАБОТКА СО ЕВН МАКЕДОНИЈА

10.03.2020 | Заклучоци од 15-та седница на Владата на РСМ (од 10.03.2020) во врска со заштитата и превенцијата од корона вирусот и постапување по новите предлог мерки за прекинување на воспитно-образовниот процес во високото образование

05.03.2020 | Нови поволности за студентите на УКЛО

04.03.2020 | ПРЕТСТАВЕН СТУДЕНТСКИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ НА УКЛО

28.02.2020 | Меморандум за соработка помеѓу УКЛО и Универзитетот од Белград

27.02.2020 | ЗАКОН ЗА ПРАКТИКАНСТВО И МЕРКИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

27.02.2020 | Избран Студентски правобранител

27.02.2020 | Презентација на ЕРАЗМУС+ проектот „Подобрување на училниците во иднина – вештини за учење 2030 – УЧЕЊЕ2030“

24.02.2020 | 50 ГОДИНИ УНИВЕРЗИТЕТ ВО ПРИШТИНА- УКЛО СО СВОИ ПРЕТСТАВНИЦИ

21.02.2020 | РЕКТОРОТ КОРУНОВСКИ - ПРЕТСТАВНИК ОД УКЛО ВО СОБРАНИЕТО НА СТОПАНСКАТА КОМОРА

19.02.2020 | Одржана првата студентска дискусија на УСС УКЛО

19.02.2020 | Благодарница од Американскиот образовен центар

18.02.2020 | ПРОДОЛЖУВА СОРАБОТКАТА МЕЃУ УКЛО И ФОНДАЦИЈАТА „КОНРАД АДЕНАУЕР”

11.02.2020 | ОДРЖАНА РАБОТИЛНИЦА ,,ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗАЦИЈА ВО ВИСОКОТО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕРАЗМУС + ПРОГРАМАТА“

06.02.2020 | КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИИ - ЛОСТ

04.02.2020 | COST е-билтен, јануари 2020

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |

Scroll to Top