Можност за студентска размена во рамки на програмата Фулбрајт

03.02.2017

Во рамки на програмата за меѓународна размена на студенти-истражувачи и студенти на втор циклус, се отвора можноста за сите заинтересирани да аплицираат за студиски престој во САД во академската 2018/2019 година. Рокот за доставување на апликациите е 31 мај, 2017.

Повеќе


Scroll to Top