ПРОМОЦИЈА НА ДИПЛОМИРАНИ СТУДЕНТИ И МАГИСТРИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ - СКОПЈЕ

08.02.2017

На 1 февруари 2017 година Факултетот за безбедност – Скопје беше домаќин на свеченото доделување на дипломите на магистри и дипломирани студенти. Дипломите беа доделени од деканот, проф. д-р Оливер Бачановиќ и ректорот проф. д-р Сашо Коруновски. Министерот за внатрешни работи д-р Агим Нухиу исто така беше присутен и се обрати на присутните. На настанот беа промовирани 15 магистри на науки, 65 дипломирани криминалисти и 24 дипломирани по безбедност и финансиска контрола.

Промоцијата се одржа во новите реновирани простории на Факултетот за безбедност-Скопје.


Scroll to Top