МОЖНОСТИ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ГРАНТОВИ ОД ФОНДОТ ЗА ИНОВАЦИИ И ТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ

20.03.2017

Универзитетот „Св. Климент Охридски“-Битола во соработка со Фондот за иновации и технолошки развој организира Инфо сесија за можностите за користење на грантови од фондот за иновации и технолошки развој.

Настанот ќе се одржи во свечената сала на Факултетот за информатички и комуникациски технологии – Битола  на ден 28.03.2017 година со почеток во 11.00 часот.

Агенда


Scroll to Top