Јавен повик за О2 ПРЕДИЗВИК

21.11.2017

Фондот за иновации и технолошки развој организира инфо сесија за Јавниот повик за финансирање на проекти за намалување на загадувањето на воздухот во урбаните средини во Република Македонија - О2 ПРЕДИЗВИК http://www.fitr.mk/O2predizvik/

Инфо сесијата ќе се одржи на 23.11.2017 год. (четврток) со почеток во 12 часот, во салата за состаноци во општина Битола.

Ве молиме Вашето присуство да го потврдите на следната е-пошта:  nikolina.stojanova@fitr.mk или irena.gjorgievska@fitr.mk најдоцна до 21.11.2017 година.


Scroll to Top