Повик за меѓународна научна конференција „БЕЗБЕДНОСНИ, ПОЛИТИЧКИ И ПРАВНИ ПРЕДИЗВИЦИ НА СОВРЕМЕНИОТ СВЕТ

30.03.2018

Универзитет „Св. Климент Охридски“ – Битола, Факултет за безбедност - Скопје, Правен факултет – Кичево и Фондација „Ханс Зајдел“ Германија.

Повеќе информации тука.


Scroll to Top