Стипендии за студенти на докторски студии и академски кадар

28.03.2019

Младинскиот образовен форум објавува повик за аплицирање за академски стипендии за граѓанско општество.

Стипендиите се поддржани од фондацијата Отворено општество и истите се наменети за студенти на докторски студии или академски кадар.

Сите информации за начинот на пријавување, областите, активностите, потребните документи и роковите можете да ги погледнете на веб страницата на МОФ - http://mof.mk/akademski-stipendii-za-gragansko-opshtestvo/


Scroll to Top