Конкурс за стипендии на француската влада

28.03.2019

Француската влада објавува Конкурс за стипендии за студии во Франција за академската 2019/2020 година.

Стипендиите се доделуваат за постдипломски (мастер) и докторски студии.

Сите информации за начинот на пријавување, потребните документи и роковите можете да ги погледнете на http://ifs.mk/mk/Home/StudyFranceContent/4156


Scroll to Top