КОНКУРС ЗА ЕСЕИ ОД ОБЛАСТА НА ЕВРОПСКИТЕ ИНТЕГРАЦИИ

10.05.2019

По повод денот на Европа, Секретаријатот за европски прашања распишува Конкурс за есеи на теми од областа на европските интеграции.

Поканети се  сите студенти од државните универзитети, од факултетитер  по општествени науки да земат учество на Конкурсот.

Услови за учество


Scroll to Top