Наградна игра за млади од Шпаркасе Банка

20.06.2019

Во рамките на воспоставената соработка помеѓу УКЛО (Центарот за кариера, алумни и доживотно учење) и бизнис заедницата, Шпаркасе Банка известува за можноста за учество на студентите на УКЛО во наградната игра за млади „Лето во Барселона со Mastercard” (https://bit.ly/2WSOSet). 
Подетални информации на нивната веб страна https://bit.ly/31KwYcC.

Учествувај во наградната игра и освој едно од трите патувања за двајца - Среќно!


Scroll to Top