УКЛО УПИСИ - втор уписен рок, прв циклус

10.09.2019

Пријавување на кандидати 13 и 16.09.2019

Објавување прелиминарна ранг-листа 18.09.2019

Запишување на кандидати 23 09.2019

Дополнителен конкурс


Scroll to Top