ПОЧЕТОК НА АКАДЕМСКА 2019/2020

30.09.2019

Првиот академски час за новата генерација студенти на сите единици на УКЛО  ќе започне на 1 октомври 2019 година.  

Централна академска свеченост ќе се одржи на Факултетот за информатички и комуникациски технологии во Битола, во 11 часот


Scroll to Top