ИСКОРИСТЕТЕЈА МОЖНОСТА И БИДЕТЕ СТИПЕНДИСТ НА ЕВН МАКЕДОНИЈА

07.10.2019

Во рамките на соработката помеѓу Универзитетот „Св. Климент Охридски“ - Битола која се реализира преку Центарот за Кариера, Алумни и Доживотно учење (КРЕДО центар), ЕВН Македонија отвора повик за доделување на стипендија за студентите од електротехничкиот отсек при Технички факултет-Битол,  во насока  на професионално усовршување на млади.

КОНКУРС

АПЛИКАЦИЈА


Scroll to Top