Повик во рамки на Програмата Хоризонти 2020

23.03.2020

На 05.05.2020 година, ќе биде отворен Хоризонти2020 повикот: „Општествено и хуманистично научни аспекти на транзиција за чиста енергија“, а краен рок за доставување на предлог апликациите е 01.09.2020.

Повеќе.


Scroll to Top