WOMEN’S STEM AWARD

04.03.2021

Драги студентки, бидете смели и пријавете се за меѓународната Women’s STEM Award програма на Deutsche Telekom Доколку имате трудови во стратешките категории на Телеком - cloud, сајбер безбедност, вештачка интелигенција, Интернет на нештата (IoT) или мрежи на иднината, вие сте вистинските кандидатки за освојување на наградата со вредност од 3000 евра за најдобра истражувачка работа на ентузијастки со големи соништа во областа на природните науки, технологија, инженерство, математика.

Пријавете се најдоцна до 14 март и убедете го жирито дека токму вашиот труд е победнички! Секоја тема која ќе биде препознаена како иновативна ќе биде наградена со дополнителни 500 евра.

Трудовите треба да се напишани на англиски или германски јазик.

Повеќе информации за Women’s STEM Award програмата можете да најдете на следниот линк: https://bit.ly/3qnobJy


Scroll to Top