Конкурс за истражувачки трудови во рамки на ИПА II програмата

16.04.2021

Министерството за локална самоуправа на Република Северна Македонија и Министерството за Европа и надворешни работи во Република Албанија, во рамки на  ИПА II програмата за прекугранична соработка, објави конкурс за  избор на студентиски апликации за подготовка на истражувачки трудови поврзани со имплементација на проекти финансирани од ИПА програмата. Рок за пријавување 1 мај 2021

Подетални информации на следниот линк:

https://ipacbc-mk-al.eu/news-and-events/news/eu-funded-cross-border-cooperation-research-papers-for-the-projects-implemented-under-ipa-2007-2013-and-ipa-2014-2020-cross-border-cooperation-programme-between-north-macedonia-and-albania.html
https://ipacbc-mk-al.eu/mk/news-and-events-mk/%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8/eu-funded-cross-border-cooperation-research-papers-for-the-projects-implemented-under-ipa-2007-2013-and-ipa-2014-2020-cross-border-cooperation-programme-between-north-macedonia-and-albania-mk.html
Punime kërkimore në kuadër të Programit të Bashkëpunimit Ndërkufitar midis Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë për projektet e zbatuara gjatë IPA 2007-2013 dhe IPA 2014-2020 të financuara nga Bashkimi Evropian


Scroll to Top