МОН објави Конкурс за финансирање на научно - истражувачки проекти од посебен и јавен интерес за 2021 г.

09.08.2021

МОН објави  Конкурс за финансирање на научно - истражувачки проекти од посебен и јавен интерес за 2021 г. 

Повеќе на:mon.gov.mk


Scroll to Top